No pa sem spet našla čas za blog. Jutri sem že vprašana fiziko in… raje pišem blog, kot da bi se učila. V četrtek zvečer se smo se Eva, Petra, Moni, Blaž, Boštjan, Mirč, Katarina in Nina odpravili v Francijo v sant Hilaire na največji padalski festival Coupe Icare. Vpetek zgodaj zjutraj smo postavili šotore in se malo razgledali. Veliko zanimivih stvari na tleh in še več v zraku. Akrobatski poleti z padalom, motornim padalom, zmajem, ultralahkim letalom, ultralahkim zmajem, baloni…Padalski sejem, padalska maškarada in vse mogoče. Zvečer je bila super žurka na štartu in moram priznati, da sem se ga po dolgem času brezskrbno napila. Bilo je par traparij, nekaj padcev in RES SUPER ŽUR. Naslednji dan smo si ogledali največjo padalsko maškarado, počivali, kartali in zvečer še večja žurka in še večje traparije. Spali smo zelo malo, saj je bilo vzdušje več kot super. Spoznala sem veliko zanimivih, prijetnih ljudi in v nedeljo zjutraj sem bila žalostna, ker smo morali oditi. Danes sem cel pouk razmišljala, kako lepo bi bilo če bi bila še vedno tam, med tistimi ljudmi, ki so mi v dveh dneh zares prirasli k srcu.

francija-061.jpg

v petek zvečer smo spustili v zrak 3000 brazilskih balonov in res noro, noro je izgledalo.

francija-134.jpg

po zraku so letele mikimiške, zmaji, rudarji, ogromne ribe, žabe, tridem.zmajar, božički, pirati, kolesarji, smučarji, motoristi, potapljači, beli galeb miru….

francija-169.jpg

ogromno padalskih akrobacij, kot je ta je bilo mogoče videti.

 • Share/Bookmark
24.09.2007 20:33


3 odgovorov v “PADALSKI KARNEVAL V ST. HILAIRU”
 1. 1
    bluzbla pravi:

  Vidim, da si res več kot hudo uživala na St. Hillairu. Ste tudi vi kaj raztegnili krpice? moj me v kotu ponižno čaka že dva meseca, da se razbohoti, pa si enostavno ne utegnem najti časa, da bi ga popeljal nad greben Kriške npr., ali pa na Vogel, sedaj ko bom precej gor pri vas.

 2. 2
  lucka
    lucka pravi:

  joj… tud moja cunca že počiva skoraj 2 meseca. ni časa ali pa vremena :( Vogel bo to jesen v krizi, saj so podrl sedežnico in je treba se sprehodit do štarta. Drugače pa v st.hilairu nismo leteli, ker smo šli tja z namenom da si malo ogledamo showe v zraku :)

 3. 3
    bluzbla pravi:

  Več kot dovolj velik razlog, za čudovit izlet in prelep vikend :) (sem hudo hudo ažuren z branjem blogov :) , ampak sem se vseeno spomnil nate)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !